200187
Book
In basket
(ZDROWE Z NATURY / Fundacja Źródła Życia)
Superżywność to jedzenie z najwyższej półki, czyli pokarmy niezwykle bogate w substancje odżywcze, które - wprowadzone do codziennej diety - wzmocnią twoje zdrowie i odporność. Ze wszystkich produktów zaliczanych do superżywności dziesięć przedstawionych w tej publikacji posiada najwięcej naukowo potwierdzonych właściwości zapobiegających rakowi i innym chorobom - a nawet je leczących. Są to bogate w przeciwutleniacze, witaminy i minerały produkty pochodzenia roślinnego, a dokładnie: owoce jagodowe, brokuły i kiełki brokułów, siemię lniane, czosnek, jarmuż, grzyby, cebula, algi, soja i kurkuma. Autorzy przedstawiają także łatwe i smaczne przepisy oraz inne pomysłowe sposoby na włączenie tych produktów do codziennego jadłospisu.
Availability:
Wypożyczalnia Chodzież
All copies are currently on loan: sygn. 52265 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Superfoods : nature's top ten, 2014.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 67-68.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again