200202
Book
In basket
Przysmaki z różnych zakątków świata zamknięte w lunchboksie! 160 przepisów na oryginalne śniadania, lunche, desery i dania do termosu. Malwina Bareła zabierze cię w najodleglejsze zakątki świata, by przygotować przepyszne posiłki z łatwo dostępnych składników. Jeżeli chciałbyś gotować wegetariańsko, autorka zaproponuje ci smaczne zamienniki. Nie musisz martwić się o liczenie kalorii ani makroskładników – niezbędne informacje znajdziesz przy każdym przepisie. Nie lubisz marnować jedzenia? Wskazówki zero waste pomogą ci łatwo poradzić sobie z problemem. Na końcu książki znajdziesz praktyczne indeksy, które są idealnym narzędziem do planowania posiłków i meal prepu.
Availability:
Wypożyczalnia Piła
All copies are currently on loan: sygn. 118681 (1 egz.)
Notes:
General note
Na grzbiecie numer tomu: 4.
Na stronie tytułowej: autorka bloga kulinarnego Filozofia Smaku.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again