198126
Książka
W koszyku
(Prowadzenie sprzedaży ; t. 1.)
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). ◾Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta. ◾Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych. ◾Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania. ◾Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. ◾Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. ◾Zwraca uwagę na bhp. ◾Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 109508 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Nowa podstawa programowa.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr., netogr. s. 324-325.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej