198668
Książka
W koszyku
Polsko-niemiecki przewodnik kulinarny prezentuje dwa regiony - z Polski i z Niemiec. Pokazano różnice i podobieństwa między regionami, a szczególny nacisk położono na tradycje kulinarne.Książka jest wynikiem polsko-niemieckiego projektu współpracy w ramach inicjatywy LEADER. Projekt dotyczył w szczególności członkiń organizacji kobiecych oraz działaczy kultury z obszaruStowarzyszenia Lokalna Grupa działania "Krajna nad Notecią" z powiatu pilskiego i Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego Schwalm-Aue w powiecie Schwalm-Eder. Jedzenie łaczy ludzi.(ze wstępu).
Status dostępności:
Czytelnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 116496 P (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Miejsce wydania na podstawie serwisu e-ISBN.
Uwaga dotycząca języka
Tekst równolegle w języku polskim i niemieckim.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej